Nënshkruhet Memorandumi për ndërtimin e terminalit të LNG në Vlorë Nënshkruhet marrëveshja, TAP do të ndërtojë pikën e parë të daljes së gazit në Fier Albgaz në inagurimin historik të Gazsjellësit TANAP Albgaz Sh.a fton të rinjtë të aplikojnë për punësim! Albgaz prezanton projektet prioritare në interkoneksion në Konferencën ndërkombëtare "Perspektivat e Interkoneksionit në Ballkanin e Jugut" në Selanik

ALBANIAN GAS SERVICE COMPANY

AGS është konsorciumi shqiptaro-italian i krijuar mes ALBGAZ dhe SNAM, me qëllim kryerjen e funksionimit dhe mirëmbajtjes së tubacionit të TAP.

MAGAZINE

MAGAZINE është një botim mujor i kompanisë Albgaz, që sjell të rejat më të fundit nga sektori i gazit.

PARTNERËT

snam