Njofto/Raporto tek Zyrtari

Njofto/Raporto tek Zyrtari

Ju mund te njoftoni Zyrtarin e Perputhshmerise se Albgaz Sh.a pa u gjYkuar dhe duke ruajtur anonimatin, rreth ceshtjeve, situatave qe mund te lidhen me aktivitete joetike ose te paligjshme te Albgaz Sh.a, personelit dhe te gjithe personave te perfshire si; konflikt interesi, rrjedhje informacioni te ndjeshem dhe sekret, diskriminimi ne Rrjetin e Gazit ndermjet perdoruesve te sistemit te operimit, etj.

Informacioni juaj do te jete konfidencial!

Raporto: [email protected]