Lajme

01
Sep

Nënshkruhet marrëveshja, TAP do të ndërtojë pikën e parë të daljes së gazit në Fier

Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, Albgaz Sh.a. dhe Gazsjellësi Trans Adriatik (TAP AG), nënshkruan një Marrëveshje Bashkëpunimi dhe Dorëzimi për Objektin e Seksionit Jugor në Fier. TAP do të projektojë, prokurojë dhe ndërtojë pikën e daljes së gazit në Fier, një investim disa milionë Euro. Sipas marrëveshjes, pasi ndërtimi i pikës së daljes së gazit në Fier të ketë përfunduar, pika e daljes së gazit do t’i dorëzohet shtetit shqiptar…

Më tepër →