Home

Overcoming technology challenges: making the most of resources NATURAL BEAUTY READ MORE READ MORE Save the planet by using renewable energy. THE REAL DEAL READ MORE
icon

HISTORIKU I GAZIT

Shfrytëzimi i gazit në Shqipëri për përdorim industrial daton në vitin 1963, periudhë kur shtrirja e gazit të kondesuar në Bubullimë (Kallm) është vënë në punë.

icon

OBJEKTIVAT

Shoqëria “Albgaz” Sh.a. gjatë periudhës 2017- 2018 do të angazhohet për të realizuar objektiva dhe detyra në këto drejtime kryesore:

icon

AKTIVITETI I SHOQËRISË

Objekti kryesor i aktivitetit të Shoqërisë Albgaz Sh.a. është të ofroj gaz natyror nëpërmjet rrjetit të trasmetimit, shpërndarjes, depozitimit dhe të impiantit të gazit natyror.

Postimet e Fundit

    Get Latest Offers

    Sed odio orci, fringilla nec dolor et, euismod auctor mauris. Curabitur semper dui diam, nec accumsan mauris consequat sed.