Albgaz pjesë e “Energy Expo & Forum”

Operatori i Kombinuar i Gazit Natyror në Shqipëri, Albgaz Sh.a, merr pjesë në panairin e organizuar nga Expocity Albania me titull “Energy Expo & Forum 2017” 14-16 Nëntor 2017 Ky panair vjen si një bashkëpunim i përbashkët mes Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë së Shqipërisë, si dhe  Bashkisë së Tiranës. Fokusi kryesor i këtij organizimi është […]