NJOFTIM PËR MARRJEN ME QIRA TË PASURISË NGA TË TRETËT NË QYTETIN E KORÇËS

1. Institucioni qiramarrës:   “Albanian Gas Services Company” Sh.A Adresa:        Rruga e Kosovarëve, Pallati Ndërpro shpk, Tiranë,          E-mail :         [email protected] 2. Objekti i qirasë: Marrje me qira ambjent zyre në qytetin e Korçës. 3. Kohëzgjatja e kontratës së qirasë: 1 vit 4.Sipërfaqja : 300 m2 4. Te kete 2 banjo, 2 dhoma zhveshjesh dhe 4 vende parkimi. 6. Afati [...]

NJOFTIM PËR MARRJEN ME QIRA TË PASURISË NGA TË TRETËT NË QYTETIN E ÇOROVODËS

1. Institucioni qiramarrës:   “Albanian Gas Services Company” Sh.A         Adresa:        Rruga e Kosovarëve, Pallati Ndërpro shpk, Tiranë,           E-mail :         [email protected] 2. Objekti i qirasë: Marrje me qira godinë/objekt banimi dhe pune në qytetin e Çorovodës; 3. Përshkrim i shkurtër i objektit të qirasë: Marrje me qira godinë/objekt banimi dhe pune [...]

Shoqëria Albanian Gas Service Company fton profesionistët të aplikojnë

Pas marrëveshjeve të nënshkruara midis TAP dhe Autoriteteve Shqiptare, Snam Spa dhe Albgaz Sh.a. (Operatori i Kombinuar i Gazit Natyror në Shqipëri), Gazsjellësi Trans Adriatic Pipeline (TAP) nënshkroi një Letër Angazhimi që shënon finalizimin e negocimit mbi Marrëveshjen e Mirëmbajtjes midis TAP-it dhe Albanian Gas Service Company Sh.A, shoqërisë së përbashkët që është krijuar midis […]

Albgaz/Snam finalizojnë me TAP marrëveshjen e mirëmbajtjes së tubacionit të gazsjellësit në Shqipëri

Albgaz dhe SNAM së bashku do të ofrojnë mirëmbajtjen e tubacionit të gazsjellësit TAP në territorin shqiptar. Në një ceremoni të zhvilluar në Tiranë, këtë të mërkurë u finalizua negocimi për Marrëveshjen e Mirëmbajtjes midis TAP-it dhe shoqërisë së përbashkët të krijuar nga Albgaz Sh.a e Snam S.p.a.. Të pranishëm ishin Ministri i Infrastrukturës dhe […]

Albgaz pjesëmarrës në eventin më të rëndësishëm energjitik “Energy Expo & Forum 2018”

Eventi më i rëndësishëm në fushën e energjisë “Energy Expo & Forum Albania 2018” mban edicionin e tij të dytë ne datat 5-6 Tetor. Fokusi kryesor i këtij eventi është energjia e rinovueshme, dhe i gjithë spektri energjitik duke filluar nga mundësitë, potencialet, por pa lënë menjanë edhe sfidat që has ky sektor. Albgaz është […]

Shqipëri-Maqedoni hedhin hapat e para për ndërlidhjen me rrjet gazi

Në pritje të fillimit të punimeve për ndërtimin e linjës së interkonjeksionit 400 kV Elbasan-Manastir, Shqipëria dhe Maqedonia ndërmarrin hapat e para edhe për lidhjen e tyre me rrjet gazi. Ministri i Infrastrukturës dhe Energjisë Z.Damian Gjiknuri priti sot në një takim zyrtar Ministrin e Ekonomisë së Republikës së Maqedonisë Z.Kreshnik Bekteshi. Pas takimit, në […]

Albgaz prezanton projektet prioritare në interkoneksion në Konferencën ndërkombëtare “Perspektivat e Interkoneksionit në Ballkanin e Jugut” në Selanik

Në perspektivën e zhvillimit të bashkëpunimeve ndërkombëtare të Operatorit të Kombinuar të Gazit Natyror në Shqipëri, një delegacion i shoqërisë Albgaz Sh.a, i kryesuar nga administratori Z.Arber AVRAMI, mori pjesë në konferencën "Greqia përballë sfidave të tranzicionit të energjisë ". Konferenca u zhvillua ditën e shtunë, datë 8 Shtator 2018 në Selanik nën mbështetjen e [...]

Albgaz Sh.a fton të rinjtë të aplikojnë për punësim!

Pas marrëveshjeve të nënshkruara midis TAP dhe Autoriteteve Shqiptare, Snam Spa dhe Albgaz Sh.a. (Operatori i Kombinuar i Gazit Natyror në Shqipëri), po krijojnë një shoqëri e përbashkët e cila do të ketë si objektiv mirëmbajtjen e tubacionit të gazsjellësit TAP (Trans Adriatic Pipeline) për pjesën që kalon në territorin e Shqipërisë. Gjurma e TAP-it […]

Albgaz në inagurimin historik të Gazsjellësit TANAP

Vetëm një ditë mbas Ceremonisë së Nënshkrimit të Marrëveshjes “Joint Venture” midis tij dhe SNAM Italia, e cila përfaqëson nivelin më të lartë të standarteve në fushën e operimit dhe mirëmbajtjes së rrjeteve të transmetimit të gazit, me një pjesëmarrje triumfuese të Albgaz me 75% të aksioneve, Albgaz sh.a në kohë rekord vazhdon të ndjek angazhimet […]

Albgaz firmos me kompaninë prestigjoze italiane SNAM

Kompania shtetërore shqiptare e gazit Albgaz dhe ajo italiane SNAM firmosën në Tiranë marrëveshjen e krijimit të një shoqërie të përbashkët e cila do të ketë si objektiv mirëmbajtjen e tubacionit të gazsjellësit TAP për pjesën që kalon në territorin e Shqipërisë. Struktura e aksioneve ndahet në raportin Albgaz 75% dhe SNAM 25%. Kompania italiane […]