KONTAKTO

E hënë-E enjte, 8:00 – 16:30
E premte, 8:00 – 14:00

+355 69 530 9777

info@albgaz.al

Blv. “Zhan D’Ark” , Nr.3 (Mbrapa Ministrisë për Evropën dhe Punët e Jashtme) Tiranë, Shqipëri